Alles en meer

Vandaag heb ik alle berichten ook ondergebracht in de nieuwe categorie ‘Alles’, omdat de overzichtspagina’s van categorieën met de intro’s aardige weergaven van de berichten geven – zie eiss.ink/category/alles. Ik weet niet of zo’n weergave ook op de homepage mogelijk is, vermoedelijk wel, maar de titellijst op de huidige homepage bevalt me, die wil ik niet kwijt.

Voorts heb ik besloten het regime van dagelijks berichten iets aan te passen. Precies een maand geleden nam ik me voor, met het oog op zelfdisciplinering, elke dag van 2024 een bericht te plaatsen op deze website. Nu is het de laatste van de 31 dagen van januari en kan ik vaststellen dat ik het voornemen de hele maand tot realiteit heb weten te brengen. Hoe eenvoudig dat ook mag klinken, het is voor mij geen kleinigheid. Ik heb echter ook gemerkt dat het opgelegde ritme beperkingen geeft: enerzijds omdat sommige berichten eigenlijk meer dan een dag vergen (en nauwelijks tussentijdse berichten toelaten), anderzijds omdat ik soms meer dan een bericht per dag zou willen publiceren. Daarom laat ik het te strakke regime los: op sommige dagen zal ik meermaals berichten, op sommige dagen misschien helemaal niet, maar het gemiddelde moet rond de één per dag zijn (hoger is geen probleem); zoals ik het nu zie, moet dat in elk geval voor de maanden februari en maart zo zijn, daarna zal ik herijken.